Standpunten

Verkiezingsprogramma

GroenLinks en Partij van de Arbeid zetten de samenwerking in de gemeente Voorst voort. Voor ons nieuwe verkiezingsprogramma blijven onze uitgangspunten hetzelfde: rechtvaardigheid, solidariteit, emancipatie, vrijheid met verantwoordelijkheid, democratie en duurzaamheid in al haar aspecten. 
Maar we kunnen het niet alleen. We doen het samen. Samen met burgers, dus samen met u. Maar ook samen met andere partijen en organisaties. Samen maken we VoorSt !

Resultaten van 2010-2014

We hebben in de periode 2010-2014 samengewerkt in een coalitie met Gemeente Belangen en Liberaal2000. Met onze deelname aan het college hebben we onze verantwoordelijkheid genomen. Duurzaam en sociaal, dat was het motto van ons vorige verkiezingsprogramma. Wat is daar eigenlijk van terechtgekomen? Heel veel. Hier kunt u enkele resultaten lezen.

Samen maken we VoorSt

'Samen maken we VoorSt' is het nieuwe verkiezingsprogramma van Partij van de Arbeid en GroenLinks voor de gemeente Voorst. Onze vier speerpunten zijn: zorg, werk, energie, eerlijk delen.

Toekomst van de gemeente Voorst

Het kabinet wil de omvang van de overheid in Nederland  terugdringen. Gemeenten moeten daarom terug in aantal en groter worden in omvang. Daarnaast worden een aantal taken vanuit de landelijke overheid overgedragen naar de gemeenten. Wat betekent dit voor de toekomst van de gemeente Voorst? Partij van de Arbeid en GroenLinks zetten in op behoud van identiteit.