Nieuws

Karel Doormanstraat vindt gehoor bij de gemeente

Onder de titel: 'Bewoners eisen een veiliger straat' stond in De Stentor van 2 december een groot artikel over de onveilige verkeerssituatie in de Karel Doormanstraat in Twello. De bewoners zijn de vrachtwagens en ander hard rijdend verkeer in hun straat zat en eisen een veiligere straat.

Lees verder

Thema-avond: "Boer, burger en het boerenland"

GroenLinks & PvdA organiseren op donderdagavond 5 oktober de thema-avond "Boer, burger en het boerenland". Deze avond vindt plaats in het Dorpshuis van Voorst (Schoolstraat 14) en begint om 20.00 uur. Prof. Rudy Rabbinge houdt een voordracht. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Lees verder

Gelijke beloning voor gelijk werk

Mensen die via een zogenaamde payroll-constructie werken moeten voortaan hetzelfde loon en dezelfde arbeidsvoorwaarden hebben als hun collega’s met een normaal contract. Samen met zijn collega's van de PvdA en de SP presenteert GroenLinks-Tweede Kamerlid Zihni Özdil vandaag een voorontwerp van een initiatiefwet die deze gelijke beloning voor gelijk werk regelt.

Lees verder

Europarlement is klaar met voorkeursbehandeling voor luchtvaartsector in klimaatbeleid

Een meerderheid van de Europarlementariërs is het zat dat de luchtvaartsector al jaren een voorkeursbehandeling krijgt als het gaat om het aanpakken van klimaatverandering. De milieucommissie van het Europees Parlement is dan ook van plan om voorstellen van de Europese Commissie flink aan te scherpen. Europarlementariër Bas Eickhout onderhandelt mee namens de Europese Groenen.

Lees verder

Pagina's